Για τη Συλλογή του ιστολογίου αυτού

Σας καλοσωρίζω στο ιστολόγιο αυτό και σας εύχομαι καλές Έρευνες, Ανακαλύψεις, Οραματισμούς, Κατανοήσεις, Διαφωτισμούς.
Το ιστολόγιο αυτό είναι μια προσπάθεια συλλογής των αξιόλογων προσπαθειών να μεταδωθούν οι γνωστές ή μη, γνώσεις, που δώθηκαν στα Ελληνικά με κόπους υποτιτλισμού ή φιλμικής δεξιοτεχίας με όραμα και με συνείδηση δημοσιογραφικής ανησυχίας και εγκυρότητας.
Εύχομαι να εμπλουτίσει το οπτικό σας πεδίο και να το διευρύνη όπως έκαναν και σε εμένα σε διαφορετικό βαθμό και πεδίο το κάθε ένα τους.
Δεν υπάρχει κανένα υλικό ώφελος από τις παρουσιάσεις των ταινιών ή των ιστοσελίδων - παραπομπές - διασυνδέσεις αυτής της ιστοσελίδας.
Η σειρά των βιντεο-αναρτήσεων είναι τυχαία και τα σχόλια μέσα στις αναρτήσεις, από τους ίδιους τους δημιουργούς τους ή αυτούς που απλά τα δημοσίευσαν στο διαδύκτιο.
Παρακαλώ αν κάποια ταινία δεν λειτουργεί πλέον επικοινωνείστε μαζί μου και ίσως μπορέσω να την αντικαταστήσω. Συνήθως η βλάβες αυτές προέρχονται από τις ιστοσελίδες που τις δημοσίευσαν για ποικίλους λόγους.

Έχετε υπ'όψιν σας αυτή την ιστοσελίδα:

Discoveries - Researchings - Visions - Understandings - Enlightments

Έχει παρόμοιες ταινίες στα Αγγλικά και αν θέλετε να μεταφράσετε κάποια συνεισφέροντας στην ελληνόφωνη διάδωση της γνώσης, κάθε προσπάθεια είναι αξιέπαινη.
Για βοήθεια υπάρχουν αυτές οι προτάσεις για το πως μπορείτε να το πραγματοποιήσετε:

Εργαλεία Επεξεργασίας Ταινιών

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008

Όταν η "Οικογένεια του Ουράνιου Τόξου" τραγουδά (2,42 λεπτά)Ένα σπουδαίο μήνυμα ειρήνης και αρμονίαςΜπορούμε όλοι να τργουδήσουμε το τραγούδι της καρδιάς μας;"Ευλόγησε τους ανθρώπους όταν οι καρδιές τους είναι ανοιχτές"

NIKOLA TESLA-Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Μέρος 1ο (9,54 λεπτά)Μέρος 2ο (9,53 λεπτά)Μέρος 3ο (2,06 λεπτά)Μέρος 4ο (9,36 λεπτά)Μέρος 5ο (9,13 λεπτά)Μέρος 6ο (1,38 λεπτά)Ενας απο τους σπουδαιοτερους ανθρωπους που πατησαν στην γη.

Νίκολα Τέσλα - Ο Άρχοντας Του Κόσμου (ολόκληρη η ταινία) - 44 λεπτά

Μήπως η ιδιοφυία του Νίκολα Τέσλα ευθύνεται για την καταστροφή στην Τουνγκούσκα το 1908? Οι απίστευτες εφευρέσεις του, το ιδιαίτερο μυαλό του, οι σχέσεις του με τις υπερδυνάμεις, τα οράματά του.. Νέα στοιχεία και παρασκήνιο αποκαλύπτονται! Μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά, tv rip απο ΕΤ3

Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα - Πολυτεχνείο

Μέρος 1ο (1ώρα και 9,28 λεπτά)Μέρος 2ο (1ώρα και 4,31λεπτά)Ρεπορτάζ της ΕΡΤ Sat

ελευσινια μυστηρια (3,59 λεπτά)μεσα απο την εκπομπη του κ.Χαρδαβελα πυλες του ανεξηγητου ενα μικρο αποσπασμα για το τι γινοταν στα εν λογο μυστηρια

ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ? σε 5 μέρη

(9,28 λεπτά)(9,28 λεπτά)(9,30 λεπτά)(9,34 λεπτά)(6,45 λεπτά)Καλο το ερωτημα, αμα δεχτουμε οτι οντος δεν πατησαμε στην σεληνη καταλαβαινεται,ποσοι δυναμη εχει η προπαγανδα!!!

Money as Debt (ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ) - 46,59 λεπτά

Εγγεγραμμένοι σε αυτή την ιστοσελίδα είναι...

Ένωση Bloggers

Ένωσις Blogger Ημερήσιων Ιστολογίων (πιστοποιημένο μέλος Ε.Β.Η.Ι.)

Γράψτε το email σας/Enter your email address:

Από την ιστοσελίδα/Delivered by FeedBurner

Το θέμα με μεταφράσεις μου και υποτιτλισμούς ταινιών

Discoveries - Researchings - Visions - Understandings - Enlightments

Some headlines and titles at the "Informations and Knowledge" blogsite