Για τη Συλλογή του ιστολογίου αυτού

Σας καλοσωρίζω στο ιστολόγιο αυτό και σας εύχομαι καλές Έρευνες, Ανακαλύψεις, Οραματισμούς, Κατανοήσεις, Διαφωτισμούς.
Το ιστολόγιο αυτό είναι μια προσπάθεια συλλογής των αξιόλογων προσπαθειών να μεταδωθούν οι γνωστές ή μη, γνώσεις, που δώθηκαν στα Ελληνικά με κόπους υποτιτλισμού ή φιλμικής δεξιοτεχίας με όραμα και με συνείδηση δημοσιογραφικής ανησυχίας και εγκυρότητας.
Εύχομαι να εμπλουτίσει το οπτικό σας πεδίο και να το διευρύνη όπως έκαναν και σε εμένα σε διαφορετικό βαθμό και πεδίο το κάθε ένα τους.
Δεν υπάρχει κανένα υλικό ώφελος από τις παρουσιάσεις των ταινιών ή των ιστοσελίδων - παραπομπές - διασυνδέσεις αυτής της ιστοσελίδας.
Η σειρά των βιντεο-αναρτήσεων είναι τυχαία και τα σχόλια μέσα στις αναρτήσεις, από τους ίδιους τους δημιουργούς τους ή αυτούς που απλά τα δημοσίευσαν στο διαδύκτιο.
Παρακαλώ αν κάποια ταινία δεν λειτουργεί πλέον επικοινωνείστε μαζί μου και ίσως μπορέσω να την αντικαταστήσω. Συνήθως η βλάβες αυτές προέρχονται από τις ιστοσελίδες που τις δημοσίευσαν για ποικίλους λόγους.

Έχετε υπ'όψιν σας αυτή την ιστοσελίδα:

Discoveries - Researchings - Visions - Understandings - Enlightments

Έχει παρόμοιες ταινίες στα Αγγλικά και αν θέλετε να μεταφράσετε κάποια συνεισφέροντας στην ελληνόφωνη διάδωση της γνώσης, κάθε προσπάθεια είναι αξιέπαινη.
Για βοήθεια υπάρχουν αυτές οι προτάσεις για το πως μπορείτε να το πραγματοποιήσετε:

Εργαλεία Επεξεργασίας Ταινιών

Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2009

Money as Debt (ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ) - 46,59 λεπτά
www.conspiracy-channel.gr

Money as Debt
Με αφορμή το βίντεο που ανέβασε το μέλος μας Μάκης, "Money as Debt (ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ)" πρέπει να πούμε μερικά πράγματα, γιατί έχω την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά.
Το βίντεο λοιπόν είχε ανέβει στο c.c. με τη μορφή τοποθέτησής του από άλλο site. Δηλαδή κάποιο site μπορεί να το έχει στον δίσκο του server του και με χρήση κάποιου κώδικα όποιος θέλει μπορεί να το εμφανίζει και στο δικό του site. Το εν λόγω βίντεο λοιπόν είχε ανέβει σε πολλά άλλα site (σκληρούς δίσκους), το οποίο μέσα σε μία στιγμή διαγράφηκε απ' όλα! Το αναζητήσαμε να το βρούμε και μάλιστα σε κάποια ξένα site ήρθαμε σε επαφή μαζί τους, ρωτώντας τους λόγους που το βίντεο έπρεπε να διαγραφεί... Όλοι όσοι επικοινωνήσαμε δήλωσαν άγνοια για το γεγονός της διαγραφής από τους δίσκους τους, του εν λόγω βίντεο...

Εν συνεχεία ο Μάκης αφού είχε εξαφανιστεί το βίντεο και από το c.c. βρήκε νέα καταχώρηση στο youtube. Έτσι, για να μην ξαναεξαφανιστεί το video το κατεβάσαμε, το ενώσαμε και το τοποθετήσαμε κανονικά στον σέρβερ μας... Και συνέβη και σ' εμάς ό,τι συνέβη και στα υπόλοιπα site... To βίντεο διαγράφηκε... εξαφανίστηκε... Σήμερα 30-12-2008, 10 η ώρα το πρωί, το βίντεο το ξαναανεβάζουμε, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, όπου κι αν οδηγήσει...
Κάθε συσχέτιση με αυτό που έγινε ανήμερα των αμερικανικών εκλογών θεωρούμε πως είναι επιβεβλημένη.
Επίσης, και το λέω σε "αυτούς" που έχουμε ενοχλήσει, ετοιμάζουμε την μεταγλώττιση ενός ντοκιμαντέρ που αποδεικνύει την νοθεία και τους μηχανισμούς που λαμβάνουν χώρα στις αμερικανικές εκλογές και πως τα computer και το software βγάζουν προέδρους....
Αγαπητοί φίλοι, αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει ένας διαδικτυακός πόλεμος... Ένας πόλεμος φίμωσης και ελέγχου. Ένας πόλεμος που έχει στόχο την αλήθεια...

Money as Debt (ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ) - 46,59 λεπτά

Εγγεγραμμένοι σε αυτή την ιστοσελίδα είναι...

Ένωση Bloggers

Ένωσις Blogger Ημερήσιων Ιστολογίων (πιστοποιημένο μέλος Ε.Β.Η.Ι.)

Γράψτε το email σας/Enter your email address:

Από την ιστοσελίδα/Delivered by FeedBurner

Το θέμα με μεταφράσεις μου και υποτιτλισμούς ταινιών

Discoveries - Researchings - Visions - Understandings - Enlightments

Some headlines and titles at the "Informations and Knowledge" blogsite