Για τη Συλλογή του ιστολογίου αυτού

Σας καλοσωρίζω στο ιστολόγιο αυτό και σας εύχομαι καλές Έρευνες, Ανακαλύψεις, Οραματισμούς, Κατανοήσεις, Διαφωτισμούς.
Το ιστολόγιο αυτό είναι μια προσπάθεια συλλογής των αξιόλογων προσπαθειών να μεταδωθούν οι γνωστές ή μη, γνώσεις, που δώθηκαν στα Ελληνικά με κόπους υποτιτλισμού ή φιλμικής δεξιοτεχίας με όραμα και με συνείδηση δημοσιογραφικής ανησυχίας και εγκυρότητας.
Εύχομαι να εμπλουτίσει το οπτικό σας πεδίο και να το διευρύνη όπως έκαναν και σε εμένα σε διαφορετικό βαθμό και πεδίο το κάθε ένα τους.
Δεν υπάρχει κανένα υλικό ώφελος από τις παρουσιάσεις των ταινιών ή των ιστοσελίδων - παραπομπές - διασυνδέσεις αυτής της ιστοσελίδας.
Η σειρά των βιντεο-αναρτήσεων είναι τυχαία και τα σχόλια μέσα στις αναρτήσεις, από τους ίδιους τους δημιουργούς τους ή αυτούς που απλά τα δημοσίευσαν στο διαδύκτιο.
Παρακαλώ αν κάποια ταινία δεν λειτουργεί πλέον επικοινωνείστε μαζί μου και ίσως μπορέσω να την αντικαταστήσω. Συνήθως η βλάβες αυτές προέρχονται από τις ιστοσελίδες που τις δημοσίευσαν για ποικίλους λόγους.

Έχετε υπ'όψιν σας αυτή την ιστοσελίδα:

Discoveries - Researchings - Visions - Understandings - Enlightments

Έχει παρόμοιες ταινίες στα Αγγλικά και αν θέλετε να μεταφράσετε κάποια συνεισφέροντας στην ελληνόφωνη διάδωση της γνώσης, κάθε προσπάθεια είναι αξιέπαινη.
Για βοήθεια υπάρχουν αυτές οι προτάσεις για το πως μπορείτε να το πραγματοποιήσετε:

Εργαλεία Επεξεργασίας Ταινιών

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008

9-11 Η Αλήθεια που Δεν Μάθατε! - (40 λεπτά)Ο ερευνητής Ed Beagly Jr και κορυφαίοι επιστήμονες, αναλυτές, ερευνητές και δημοσιογράφοι, ρίχνουν φως στις άγνωστες πτυχές της 9-11, εξετάζοντας τα αταίριαστα κομμάτια ενός παζλ που αποτέλεσε το πιο καλοστημένο θέατρο που παρακολούθησε ποτέ το κοινό ανά την υφήλιο...
Hellenic Nexus

Πατήσαμε στην Σελήνη? - (44 λεπτά)Στο ντοκυμαντερ αυτό παρουσιάζεται η θεωρία συνομωσίας κατά την οποία όλο το πρόγραμμα Απόλλων ήταν μια καλοστημένη φάρσα της NASA και η προσεδάφιση στην Σελήνη το 1969 δεν έγινε ποτέ!! Με Ελληνική μεταγλώτιση

Το Αίνιγμα των UFO - (35 λεπτά)Ελληνικό ντοκυμαντερ όπου ο Ιων Πανίδης παρουσιάζει σύντομα και περιεκτικά ορισμένες πτυχές του θέματος των UFO και του εξωγήινου παράγοντα, με βάση μαρτυρίες και στοιχεία που αφορούν στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Παρεμβαίνουν οι Γιάννης Μανιάς, Γιώργος Πάλμος, δρ. Παναγιώτης Παππάς και Μάκης Ποδότας.

Money as Debt (ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ) - 46,59 λεπτά

Εγγεγραμμένοι σε αυτή την ιστοσελίδα είναι...

Ένωση Bloggers

Ένωσις Blogger Ημερήσιων Ιστολογίων (πιστοποιημένο μέλος Ε.Β.Η.Ι.)

Γράψτε το email σας/Enter your email address:

Από την ιστοσελίδα/Delivered by FeedBurner

Το θέμα με μεταφράσεις μου και υποτιτλισμούς ταινιών

Discoveries - Researchings - Visions - Understandings - Enlightments

Some headlines and titles at the "Informations and Knowledge" blogsite