Για τη Συλλογή του ιστολογίου αυτού

Σας καλοσωρίζω στο ιστολόγιο αυτό και σας εύχομαι καλές Έρευνες, Ανακαλύψεις, Οραματισμούς, Κατανοήσεις, Διαφωτισμούς.
Το ιστολόγιο αυτό είναι μια προσπάθεια συλλογής των αξιόλογων προσπαθειών να μεταδωθούν οι γνωστές ή μη, γνώσεις, που δώθηκαν στα Ελληνικά με κόπους υποτιτλισμού ή φιλμικής δεξιοτεχίας με όραμα και με συνείδηση δημοσιογραφικής ανησυχίας και εγκυρότητας.
Εύχομαι να εμπλουτίσει το οπτικό σας πεδίο και να το διευρύνη όπως έκαναν και σε εμένα σε διαφορετικό βαθμό και πεδίο το κάθε ένα τους.
Δεν υπάρχει κανένα υλικό ώφελος από τις παρουσιάσεις των ταινιών ή των ιστοσελίδων - παραπομπές - διασυνδέσεις αυτής της ιστοσελίδας.
Η σειρά των βιντεο-αναρτήσεων είναι τυχαία και τα σχόλια μέσα στις αναρτήσεις, από τους ίδιους τους δημιουργούς τους ή αυτούς που απλά τα δημοσίευσαν στο διαδύκτιο.
Παρακαλώ αν κάποια ταινία δεν λειτουργεί πλέον επικοινωνείστε μαζί μου και ίσως μπορέσω να την αντικαταστήσω. Συνήθως η βλάβες αυτές προέρχονται από τις ιστοσελίδες που τις δημοσίευσαν για ποικίλους λόγους.

Έχετε υπ'όψιν σας αυτή την ιστοσελίδα:

Discoveries - Researchings - Visions - Understandings - Enlightments

Έχει παρόμοιες ταινίες στα Αγγλικά και αν θέλετε να μεταφράσετε κάποια συνεισφέροντας στην ελληνόφωνη διάδωση της γνώσης, κάθε προσπάθεια είναι αξιέπαινη.
Για βοήθεια υπάρχουν αυτές οι προτάσεις για το πως μπορείτε να το πραγματοποιήσετε:

Εργαλεία Επεξεργασίας Ταινιών

Κυριακή, 3 Μαΐου 2009

Μαθήματα Αντιμετώπισης Νεοταξικών Πολιτικών - 1,36 λεπτάΈνας αφυπνισμένος αμερικανός πολίτης του Όρεγκον αντιμετωπίζει ευθέως και με θάρρος τον Μπιλ Κλίντον εκτοξεύοντας του άβολες ερωτήσεις που τσακίζουν τους νεοταξικούς πολιτικούς.

Το Κτίριο 7 ήταν ένα 40όροφο κτίριο που άνηκε στο συγκρότημα του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου. Κατάρρευσε μυστηριωδώς λίγες ώρες μετά την πτώση των δίδυμων πύργων στην ίδια περιοχή. Το Κτίριο 7 δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο και παραμένει μυστήριο ακόμα η κατάρρευσή του που μοιάζει με ελεγχόμενη κατεδάφιση. Στο Κτίριο-7 φυλάσσονταν έγγραφα που σχετίζονταν με το διαβόητο Σκάνδαλο της ENROΝ που βολικά καταστράφηκαν με την κατάρρευση.

H Λέσχη Μπιλντερμπεργκ είναι η γνωστή νεοταξική μυστικοπαθής λέσχη της ευρωατλαντικής ελιτ που ιδρύθηκε από βασιλικές δυναστείες της Ευρώπης και καλεί συχνά στις συναντήσεις της πουλημένους πολιτικούς ώστε να τους διαβιβάσει εκτελεστικές διαταγές.

Ο Κάρολ Κούιγκλεϊ ήταν ο καθηγητής πανεπιστημίου μέντορας του Μπιλ Κλίντον που έγραψε σωρία βιβλίων που εκθέτουν και αποκαλύπτουν την ολιγαρχική υπερπλουτοκρατία της νέας τάξης και το αλληλοσυνδεόμενο δίκτυο μυστικών εταιρειών και λεσχών που έχουν φτιάξει χειραγωγόντας πολιτικούς τόσο του δεξιού όσο και του αριστερού φάσματος. Ο Κούιγκλεϊ θαύμαζε τη δικτύωση της ελίτ, στο μόνο που διαφωνούσε με τους νεοταξικούς είναι γιατί αφήνουν τα σχέδια τους για τον κόσμο (Παγκόσμια Κυβέρνηση) μακριά από τα μάτια της δημοσιότητας!

paratiritikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Money as Debt (ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ) - 46,59 λεπτά

Εγγεγραμμένοι σε αυτή την ιστοσελίδα είναι...

Ένωση Bloggers

Ένωσις Blogger Ημερήσιων Ιστολογίων (πιστοποιημένο μέλος Ε.Β.Η.Ι.)

Γράψτε το email σας/Enter your email address:

Από την ιστοσελίδα/Delivered by FeedBurner

Το θέμα με μεταφράσεις μου και υποτιτλισμούς ταινιών

Discoveries - Researchings - Visions - Understandings - Enlightments

Some headlines and titles at the "Informations and Knowledge" blogsite